Étkezés

Étlap

Ha a regisztrációkor rendeltél étkezést, a tervezett étlapot itt böngészheted. (A változtatás jogát fenntartjuk.) Az étkezések ára: reggeli 645 Ft, ebéd 1260 Ft, vacsora 980 Ft.

Az igényelt étkezéseket csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha az átutalásod vagy befizetésed összege beérkezik 2017. május 28-án éjfélig, ha az első szakaszban jelentkeztél be, vagy 2017. június 18-án éjfélig, ha a második szakaszban regisztráltál be. A harmadik szakaszban már nincsen lehetőséged étkezést rendelni.

A banktól kapott bankszámlakivonattal tudod igazolni a befizetésedet. A bankfiókban kérésedre ki tudnak állítani egy igazolást is a befizetésről vagy a netbankon keresztül is kinyomtathatod azt. Az igazolás általában az utalást követő napon készülhet el. Kérünk, mindenképpen hozd el magaddal a találkozóra, kinyomtatva a befizetést igazoló papírt. Ha bármilyen problémád adódik a regisztráció során, feltétlenül írj a regisztrációs munkacsoportnak a csillagpontregisztracio@gmail.com e-mail címre.

Speciális étrendet (vegetáriánus, glutén- vagy laktózmentes, diabéteszes, egyéb) sajnos nem tudunk biztosítani a központi étkeztetés során. Ha speciális étrendet igényelsz, abban információs szinten tudunk a segítségedre lenni. Írj bátran a specialisetkeztetes@reformatus.hu e-mail címre!