Utazás

Hogyan jutsz el a Csillagpontra?

Debrecen megyei jogú város, számtalan módon meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel, az ország bármelyik pontjáról. A Csillagpont számára fontos a teremtésvédelem, ezért kérünk, amennyiben teheted, utazásod során preferáld a tömegközlekedést. 

Vonattal, busszal

Budapest-Nyugati pályaudvarról Debrecenbe óránként indul Intercity és kétóránként sebesvonat, emellett számos közeli megyei jogú városból autóbuszjáratokkal is elérhető, például Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Békéscsabáról, Egerből, Miskolcról, Nyíregyházáról. Utazásod megtervezéséhez ajánljuk a menetrendek.hu kombinált kereső szolgáltatását.

 

Autóval

Amennyiben nem tudod a tömegközlekedést választani, úgy figyelmedbe ajánljuk az Oszkár telekocsi rendszerét: ezen keresztül a kocsidat meg tudod osztani másokkal, ezzel csökkentve a károsanyag-kibocsátást, és csökkentve az útiköltségeidet.

Ha az autós a hirdetés feladásakor beírod a megjegyzés rovatba, hogy „@csillagpont”, akkor a hirdetésénél megjelenik egy csillag ikon. Ha az utas az ikonra viszi az egeret/telefonon rányom az ikonra, akkor megjelenik a „Csillagpont találkozóra megyek” felirat. 

A megjegyzés rovatba érdemes még néhány további információt beírni az útvonallal és gépjárművel kapcsolatosan, például a találkozó pontos helyszínét is. Amennyiben nem sietsz, és van a közelben lévő település, amit útba tudsz ejteni (kisebb kitéréssel), vagy áthaladsz rajta, célszerű megadni azt is a köztes megálló hozzáadása opcióval. 

Navigáció

Útvonalad tervezéséhez és a navigációhoz ajánljuk a waze-t, amennyiben okostelefonodon rendelkezel adatforgalommal. Ezzel az applikációval nyomon tudod követni az utakon az aktuális útviszonyokat, valós képet kapsz a forgalomról.

Debrecenen belül

A találkozó első és utolsó napján ingyenes transzfert biztosítunk a vasút-, illetve autóbuszállomás és a találkozó helyszíne között. Emellett a többi napra is van pár tippünk. 

További információk

Érdeklődj a csillag@reformatus.hu e-mail címen!